Νεότερα από τη Samsung σχετικά με το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο smartphone που ετοιμάζει να κυκλοφορήσει, το Galaxy Fold.

Μετά από την αναβολή της κυκλοφορίας του τον περασμένο Απρίλιο εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι πρώτοι reviewers που το πήραν στα χέρια τους, η Samsung ανακοίνωσε σήμερα ότι το Galaxy Fold θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στον Σεπτέμβριο.

Διάβασε επίσης: Πρόστιμο 5 δισεκατομμυρίων δολλαρίων επιβλήθηκε στο Facebook για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Όπως ίσχυε και τον Απρίλιο, το Galaxy Fold θα κυκλοφορήσει με τιμή περίπου €1999 και σε συγκεκριμένες χώρες, ενώ σταδιακά θα κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες χώρες κυρίως στην Ευρώπη.

Σε ότι αφορά τη συσκευή που θα δούμε στα καταστήματα τον Σεπτέμβριο, η Samsung αναφέρει ότι έχει διορθώσει τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί στην αρχική έκδοση.

Το πρώτο είναι η προστασία της οθόνης, όπου το ειδικό αυτοκόλλητο πλέον καλύπτει ολόκληρη την οθόνη χωρίς να δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να αφαιρεθεί, κάτι που θα δημιουργούσε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Η LG θα κυκλοφορήσει σύντομα αναβάθμιση στις τηλεοράσεις AI για υποστήριξη AirPlay 2 και Homekit.

Το δεύτερο είναι η αντοχή των μεντεσέδων αλλά και το κενό που υπήρχε στις δύο πλευρές του, όπου τώρα υπάρχει ειδικό προστατευτικό το οποίο εμποδίζει την εισχώρηση σκόνης στην οθόνη