Νέο μοντέλο για τη σειρά Galaxy A, με τη Samsung να ανακοινώνει σήμερα το Galaxy A10s, τον αντικαταστάτη του Galaxy A10.

Αναμενόμενα, το νέο μοντέλο έρχεται με αρκετές αναβαθμίσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, όπως η παρουσία αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων για ασφαλή αξιόπιστη πρόβαση στα ενδότερα της συσκευής. Με οθόνη 6.2 ιντσών, ανάλυσης Full HD+, η Samsung υιοθετεί το σχεδιασμό Infinity-V κάτι που σημαίνει ότι η εμπρόσθια κάμερα των 8MP έχει τοποθετηθεί πάνω σε μια μικρή οπή στην οθόνη, σε σχήμα V. Ο λόγος είναι τα μικρά περιθώρια περιμετρικά της οθόνης όπου μόνο στο κάτω μέρος είναι λίγο περισσότερα από τις υπόλοιπες πλευρές.

Διάβασε επίσης: Η τηλεοράση Honor Vision έρχεται με λειτουργικό σύστημα HarmonyOS της Huawei.

Κατά τα άλλα, στο πίσω μέρος υπάρχει κύρια κάμερα 13 MP με διάφραγμα f/1.8 για πολύ καλές νυχτερινές λήψεις αλλά και ένας δεύτερος αισθητήρας βάθους στα 2MP για λήψεις bokeh. Η μπαταρία των 4.000mAh υπόσχεται πολύ καλή αυτονομία ενώ ξεχωρίζει η δυνατότητα dual sim αλλά και ακρόασης ραδιοφωνικών σταθμών.

Η τιμή του Galaxy A10s υπολογίζεται περίπου στα €100 και αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στην Ινδία και στη συνέχεια στην Ευρωπαική αγορά.