Για όσους δε τους αρέσει η φόρτιση, η Energizer έχει μια νέα πρόταση την οποία και παρουσιάζει στο MWC 2019, το μοντέλο Energizer Power Max P18K Pop.

Το Energizer Power Max P18K Pop έρχεται με μπαταρία 18000mAh, κάτι που οι ενδιαφερόμενοι αντιλαμβάνονται άμεσα από το πάχος της συσκευής το οποίο είναι αρκετά μεγάλο, μεγαλύτερο από κάθε άλλο smartphone και μάλιστα με διαφορά.

Αυτό δε σημαίνει ότι η Energizer έχει αφήσει στην άκρη τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής αφού η οθόνη των 6.2 ιντσών είναι εξίσου εντυπωσιακή, καταλαμβάνοντας σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια όψη, με ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά.

Διάβασε επίσης: Βίντεο διάρκειας 4 λεπτών μας παρουσιάζει το Samsung Galaxy Fold

Αν αναρωτιέστε που έχει τοποθετηθεί η selfie κάμερα, αυτό γίνεται αντιληπτό μόλις ο χρήστης επιλέξει να κάνει τη σχετική λήψη, όταν και θα δει έναν μηχανισμό (σαν περισκόπιο), αποκαλύπτοντας τη διπλή εμπρόσθια κάμερα ενώ στο πίσω μέρος η Energizer έχει τοποθετήσει τρεις κάμερες.

Σε ότι αφορά την αυτονομία, αυτή φτάνει τις 50 ώρες αναμονές, ενώ είναι σε θέση να κάνει συνεχή αναπαραγωγή βίντεο για 2 ολόκληρες ημέρες. Κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι με τιμή περίπου στα €600 σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρείας στο MWC 2019.