Η DJI αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους κατασκευαστές gimbal για smartphones με τη σειρά Osmo Mobile. Και σήμερα ήρθε η σειρά για την τρίτη γενιά DJI Osmo Mobile 3 του γνωστού gadget η οποία ξεχωρίζει για τις δυνατότητες που προσφέρει.

Το Osmo Mobile 3 αρχικά ξεχωρίζει για το μέγεθός του το οποίο μπορεί να περιοριστεί δραματικά όχι μόνο συγκριτικά με το περσινό μοντέλο αλλά και με τον ανταγωνισμό αφού μπορεί να διπλώσει.

Η DJI προσθέτει πάλι το γνωστό trigger στο πίσω μέρος για την εκτέλεση εντολών ενώ στο κράτημα είναι αρκετά άνετο, αποτέλεσμα του ανασχεδιασμένου μοχλού καθώς και του μικρού βάρους που δεν ξεπερνά τα 400 γραμμάρια. Ξεχωρίζει ακόμα η εύκολη εναλλαγή λειτουργία από θέση πορτραίτου σε οριζόντια θέση, κάτι που αποτελούσε έναν από τα μεγαλύτερα προβλήματα του περσινού μοντέλου. Η αυτονομία του υπολογίζεται στις 15 και η φόρτιση γίνεται μέσω θύρας usb-c.

Διάβασε επίσης: Το Huawei Mate 30 Pro θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου.

Για πρώτη φορά οι χρήστες δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το DJI Go app για να ελέγξουν τη συσκευή αλλά το Mime app της DJI που δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας εντυπωσιακών ταινιών με βάση τα κλιπ που έχετε κάνει λήψη. Κατά τα άλλα παραμένουν οι γνωστές δυνατότητες λήψεων πανοραμικών φωτογραφιών, timelapse, Hyperlapse και slow motion video, ενώ υπάρχει ακόμα η δυνατότητα dolly zoom και sport mode για λήψεις γρήγορων γεγονότων.

Το Osmo Mobile 3 θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα με τιμή €109 ενώ η DJI θα διαθέσει στην αγορά και την Combo έκδοση η οποία περιλαμβάνει μια μίνι βάση τρίποδο καθώς και μια θήκη μεταφοράς.