Η DJI συνεχίζει να μας εκπλήσσει με κάθε νέο της drone, και η σημερινή ημέρα σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση αφού το Mavic Mini, είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό drone.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τις φωτογραφίες και το βίντεο, η νέα δημιουργία της κινεζικής εταιρείας είναι πραγματικά mini αφού χωράει διπλωμένη στην παλάμη σας, και έχει μέγεθος μικρότερο από ένα smartphone. Αντίστοιχα το βάρος του είναι λίγο κάτω από τα 250 γραμμάρια, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να προχωρήσετε στην εγγραφή του στο αντίστοιχο μητρώο που θα ισχύσει για κάθε drone άνω των 250 γραμμαρίων, από τα μέσα του 2020.

Κατά τα άλλα το Mavic Mini έχει εμβέλεια 4 χλμ, μπορεί να κάνει εγγραφή βίντεο στην 2.7K ανάλυση, ενώ η κάμερά του βασίζεται σε έναν αισθητήρα 1/2.3-inch αισθητήρα σταθεροποιείται με ένα 3-axis gimbal. Οι σταθερές του λήψεις ακόμα και σε σχετικά δύσκολες συνθήκες είναι από τα πλεονεκτήματά του όπως και η απίστευτη αυτονομία του για το μέγεθός του, η οποία μπορεί να φτάσει υπό προυποθέσεις τα 30 λεπτά.

Το DJI Mavic Mini κυκλοφορεί επίσημα στις 11 Νοεμβρίου με τιμή €399 ενώ παραδοσιακά η DJI διαθέτει και το Fly More Combo με τιμή €499, το οποίο περιλαμβάνει θήκη και επιπλέον μπαταρίες.