Την 1η Νοεμβρίου είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε ακόμα μια Blizzcon, το ετήσιο συνέδριο της Blizzard δηλαδή που πάντα κρύβει αρκετές εκπλήξεις.

Ίσως η μεγαλύτερη από αυτές, διέρρευσε από ένα τυχαίο γερμανικό περιοδικό, το οποίο σε μια διαφήμισή του περιλαμβάνει ένα artbook με την ονομασία “The Art of Diablo”. Σ’ αυτό, περιλαμβάνονται όπως αναφέρει η διαφήμιση 500 καλλιτεχνικές δημιουργίες «από τα Diablo, Diablo II, Diablo III και Diablo IV», όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το Diablo IV όχι μόνο δεν έχει κυκλοφορήσει, αλλά ούτε ανακοινωθεί.

Στο artbook περιλαμάνονται διάφορα εικαστικά που δημιουργήθηκαν για το κλασσικό πλέον παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει νέους φίλους ανά τον κόσμο με το νέο του επεισόδιο. Βέβαια, η ανακοίνωση του Diablo IV όταν αυτή γίνει -όλα δείχνουν την 1η Νοεμβρίου-, δεν πρόκειται να αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αφού παλιές φήμες ήδη έχουν αναφέρει ότι η Blizzard είχε ξεκινήσει την ανάπτυξή του, με την εταιρεία να κάνει ακόμα και «reboot» την όλη διαδικασία όταν το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Trends που μπορεί να σε ενδιαφέρουν