Η Sony δεν θα πάρει μέρος στην E3 φέτος, τη μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, όμως μετά την γνωστοποίηση μερικών χαρακτηριστικών για το PlayStation 5, συνεχίζει με ένα νέο trailer και όχι μόνο για το πιο πολυαναμενόμενο φετινό παιχνίδι του PlayStation, το Death Stranding.

Προπαράγγειλε το παιχνίδι εδώ.

Το Death Stranding του Hideo Kojima, δημιουργού της σειράς Metal Gear Solid, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικα για την κονσόλα της Sony στις 8 Νοεμβρίου. Το νέο trailer που δημοσίευσε η Sony δεν αποκαλύπτει πολλά για την πλοκή και τη γενικότερη ιστορία του παιχνιδιού αλλά ξεχωρίζει για τα καταπληκτικά γραφικά του καθώς και για την εμφάνιση πολύ γνωστών ηθοποιών.

Διάβασε επίσης: Το Motorola One Vision έρχεται με κάμερα 48MP και λειτουργικό σύστημα Android One.

Τα ονόματα δικαιολογούν και τη μεγάλη ανυπομονησία του κόσμου αφού οι ηθοποιοί που παίρνουν μέρος είναι οι Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner, Guillermo del Toro, Margaret Qualley και Nicolas Winding Refn.

Παράλληλα η Sony ανακοίνωσε και τα συλλεκτικά πακέτα που θα είναι διαθέσιμα την ημερομηνία κυκλοφορίας, ένα από το οποία διαθέτει το ομοίωμα της πίκλας μωρού, ένα μάλλον ανατριχιαστικό δώρο. Αυτή θα έχει κόστος $200 ενώ θα υπάρχει και δύο ακόμη εκδόσεις με τιμές 80 και 70 δολάρια αντίστοιχα.