Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το παιχνίδι που περιμένουν με περισσότερη αγωνία οι κάτοχοι του PlayStation 4, είναι το Death Stranding, πίσω από τη δημιουργία του οποίου βρίσκεται ο θρυλικός δημιουργός παιχνιδιών, Hideo Kojima.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου και όπως μαθαίνουμε σήμερα από τη Sony, οι Έλληνες χρήστες θα μπορούν την ίδια μέρα να αγοράσουν τον τίτλο πλήρως μεταγλωτισμένο στα ελληνικά και με επιλογή για ελληνικό μενού και voice-over. Παράλληλα η Sony κάνει διαθέσιμη την επιλογή ελληνικών υπότιτλων για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις ερμηνείες του εκπληκτικού αγγλόφωνου cast. Σε αυτό περιλαμβάνονται οι πολύ γνωστοί ηθοποιοί Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, και Lindsay Wagner.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Η Microsoft επιστρέφει στο χώρο των smartphone με το Surface Duo.

Διαθέσιμο από σήμερα είναι και ένα νέο trailer με ελληνικούς υποτίτλους, στο οποίο μπορούμε να δούμε νέες σκηνές από το gameplay του παιχνιδιού. To story παραμένει ξεχωριστό αφού σύμφωνα με τη Sony:

«Ο Sam Bridges πρέπει να αντιμετωπίσει έναν κόσμο που μεταλλάσσεται ριζικά από το «Death Stranding». Κρατώντας τα απομεινάρια και το μέλλον της ανθρωπότητας στα χέρια του, ξεκινά ένα ταξίδι για να επανασυνδέσει σιγά-σιγά τον κατεστραμμένο κόσμο.»

Συνολικά 4 εκδόσεις του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμες από τις 8 Νοεμβρίου, όλες εκ των οποίων θα υποστηρίζουν όλες τις ελληνικές πινελιές. Αυτές είναι οι Standard Edition, Special Edition, Digital Deluxe Edition και Collector’s Edition.

Προπαράγγειλέ το