Το PlayStation 4 φημίζεται για τα exclusives του αλλά στην περίπτωση του Cuphead οι PS fans ήταν αυτοί που έπρεπε να κάνουν υπομονή. Το παιχνίδι του Studio MDHR είχε κυκλοφορήσει το 2017 αποκλειστικά για Xbox. Μετά από καιρό έκανε την εμφάνισή του σε Nintendo Switch και PC, με την κονσόλα της Sony να μένει… εκτός παιχνιδιού. Όχι πια, καθώς το Cuphead είναι πλέον διαθέσιμο και στο PS4!

Η ανακοίνωση αυτή ήταν αρκετά αναπάντεχη, καθώς δεν υπήρχαν πληροφορίες για τη μεταφορά του παιχνιδιού στο PS4. Παρόλα αυτά, η έκδοση όχι μόνο ανακοινώθηκε αλλά έγινε και άμεσα διαθέσιμη. Για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο PlayStation 4 η ομάδα του game δημιούργησε ένα stop motion trailer στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Cuphead και μοχθηρός King Dice. Enjoy!

Αν δε γνωρίζεις τίποτα για το παιχνίδι, να σου πούμε πως το Cuphead είναι ένα από τα πιο απαιτητικά των τελευταίων χρόνων. Τα παιχνιδιάρικα γραφικά του δεν προδίδουν το υψηλό επίπεδο δυσκολίας που σε περιμένει. Ο σχεδιασμός του παιχνιδιού δεν είναι καθόλου συνηθισμένος – αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός του Studio MDHR όταν το ανέπτυσσε. Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα video game στη λογική των cartoon της δεκαετίας του 1930.

Μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Cuphead για το PlayStation 4, το Studio MDHR επιβεβαίωσε πως συνεχίζει να εργάζεται επάνω στο «The Delicious Last Course» expansion. Δεν έδωσε όμως κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό. Το DLC ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2019, αλλά το χρονοδιάγραμμα άλλαξε!

Μείνε συντονισμένος για όλα τα gaming news!