Αν και η IFA 2018, η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στην Ευρώπη, δε φημίζεται για τις κυκλοφορίες νέων smartphone, ανάμεσα στα λίγα νέα μοντέλα ήταν και το ΖΤΕ Axon 9 Pro.

Η συσκευή κατατάσσεται σε ένα από τα καλύτερα μοντέλα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η ZTE με οθόνη 6.21 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και ανάλυση Full HD+ ενώ υποστηρίζει και την αναπαραγωγή περιεχομένου HDR10 για ακόμα καλύτερα χρώματα.

Στο πίσω μέρος υπάρχει ο ανανγώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και η διπλή κάμερα που είναι τοποθετημένη σε κάθετη θέση με αισθητήρες των 12 και 20MP. Το διάφραγμα του κεντρικού αισθητήρα είναι f/1.75 κάτι που εγγυάται πολύ καλές φωτογραφίες ακόμα και όταν ο φωτισμός δεν είναι αρκετός.

Στο εσωτερικό υπάρχει το κορυφαίο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 845 με 6GB LPDDR4Χ μνήμη και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η αυτονομία αναμένεται σε πολύ καλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 4.000mAh η οποία μάλιστα υποστηρίζει και το πρότυπο Quick Charge 4.0 για πολύ γρήγορη φόρτιση.

Τέλος το Axon 9 Pro είναι αδιάβροχο, υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση ενώ αναμένεται στις αγορές μέσα στο Φθινόπωρο με τιμή που δε θα ξεπερνά τα €700.

Δες όλα τα νέα και τελευταίες ειδήσεις από την έκθεση IFA 2018