Ένας μήνας έχει περάσει από τότε που η Google ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου Android, το οποίο έχει στην ονομασία του τον αριθμό 10.

Όπως αναμενόταν, οι κατασκευαστές έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου για να φέρουν την τελευταία έκδοση στα smartphone, με τη Samsung να είναι ένας από αυτούς. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της νοτιοκορεατικής εταιρείας, το Android 10 One UI 2.0 Update θα περάσει πρώτα από δοκιμές με όσους ζουν στις ΗΠΑ, στον Κανδά, την Αυστραλία αλλά και τη Γερμανία. Είναι συμβατό με όλα τα smartphones της σιράς όπως το Galaxy S10e, Galaxy s10, Galaxy S10+, ενώ ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι στη λίστα των συμβατών συσκευών θα προστεθούν και τα Galaxy Note10/Galaxy Note10+.

Στις αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση περιλαμβάνεται η μετονομασία του Night Mode σε Dark Mode αλλά και μια καλύτερη οθόνη κλειδώματος στην οποία θα μπορεί να μπει ένα σκουρόχρωμα wallpaper, με το χρώμα του κειμένου να αλλάζει ανάλογα με το γραφικό.

Περιμένουμε πάντως σύντομα τη Samsung να επεκτείνει τη δοκιμαστική περίοδο και σε άλλες χώρες, κάτι που έχει κάνει άλλωστε τα τελευτάία χρόνια.