Όπως όλα δείχνουν, τα αναδιπλούμενα smartphones είναι το μέλλον, με αρκετές εταιρείες να ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις μέσα στην επόμενη χρονιά. Ένα από αυτά αναμένεται να είναι και το αναδιπλούμενο smartphone της LG.

Αν και το όνομα της δεν είχει ακουστεί, η LG αναμένεται να είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που θα παρουσιάσουν τέτοιο μοντέλο και μάλιστα πολύ σύντομα στις αρχές Ιανουαρίου στην έκθεση CES. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει με tweet του ο @evleaks, ο γνωστός leaker ο οποίος έχει επιβεβαιωθεί αρκετές φορές με διάφορες πληροφορίες του από το χώρο των smartphones.

Οι φήμες αναφέρουν ακόμα ότι η LG έχει συμφωνήσει με τη Lenovo και την Dell προκειμένου να προμηθεύσει στους δύο γνωστούς κατασκευαστές αναδιπλούμενα OLED πάνελ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικά tablets.

Αν και τεχνικά είναι πιο δύσκολη η κατασκευή μιας μεγάλης αναδιπλούμενης οθόνης, με βάση την ιστορία της LG γνωρίζουμε ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές OLED οθονών και σίγουρα θέλει μερίδιο από τη νέα αυτή αγορά.

Στην ίδια έκθεση αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά και το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα έχει την ονομασία Galaxy F.