Μετά από τέσσερα χρόνια δουλειάς θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου το πρώτο παιχνίδι του αμερικανικού στούντιο Respawn Entertainment. Το Titanfall είναι ένα γρήγορο first-person shooter στο οποίο ο παίκτης συγκρούεται χρησιμοποιώντας ελεύθερα δυνάμεις πεζικού και μηχανοκίνητα οχήματα εναλλάξ. Στο επίκεντρο του παιχνιδιού για υπολογιστές και Xbox είναι οι Titans, τους οποίους οφείλεται και το όνομα. Πρόκειται για τεθωρακισμένα οχήματα με βαρύ οπλισμό ύψους επτά μέτρων.

Παρά το μέγεθος και τον όγκο, τα μηχανοκίνητα οχήματα του Titanfall κινούνται με μεγάλη ευελιξία και ο χειρισμός τους είναι πανεύκολος. Οι προγραμματιστές της Respawn θέλησαν να απευθυνθούν σε ένα ευρύ κοινό με το εκρηκτικό παιχνίδι δράσης, το οποίο θα παίζεται κατά κύριο λόγο online και σε λειτουργίες multiplayer. Το γεγονός ότι η δράση είναι θεαματική στο Titanfall δεν προκαλεί έκπληξη. Η πλειοψηφία των δημιουργών του διαθέτει ήδη εμπειρία από το στούντιο Infinity Ward και την ανάπτυξη της σειράς Call of Duty.

Το Titanfall θα δημοσιευτεί στις 13 Μαρτίου 2014 από την Electronic Arts, αλλά μόνο για υπολογιστές, Xbox 360 και Xbox One. Λόγω της αποκλειστικής συμφωνίας, οι κάτοχοι του Playstation θα μείνουν για άλλη μια φορά παραπονεμένοι.