Άλλος ένας μήνας έχει απομείνει μέχρι το (πιθανότατα) εντυπωσιακό Mech-Shooter Titanfall να βγει στο φως του κόσμου τον παιχνιδιών. Οι εκδόσεις για υπολογιστές και Xbox One θα κυκλοφορήσουν στις 14 Μαρτίου και η έκδοση για το Xbox 360 στις 27 Μαρτίου. Αν ανυπομονείτε να δοκιμάσετε το πολυαναμενόμενο έργο κάποιων από τους βετεράνους του Call of Duty, μπορείτε από αυτήν την Παρασκευή να λάβετε μέρος στη δοκιμαστική φάση beta.

Οι κάτοχοι υπολογιστών και Xbox One μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη σύντομη φάση beta του Titanfall μέσω της επίσημης ιστοσελίδας (http://www.titanfall.com/beta). Αν επιλεχθείτε, μπορείτε από τις 14 Φεβρουαρίου να δοκιμάσετε τρεις λειτουργίες παιχνιδιού. Η λειτουργία Attrition είναι ένα τυπικό Team Deathmatch, στη λειτουργία Hardpoint Domination οι μαχητές πρέπει να κατακτήσουν και να διατηρήσουν τρία σημεία στο χάρτη, ενώ στη λειτουργία Last Titan Standing χάνει η ομάδα που θα χάσει πρώτη όλους τους Τιτάνες της – τις πανύψηλες πολεμικές μηχανές, στις οποίες οφείλεται και ο τίτλος του παιχνιδιού.

Το Titanfall είναι το πολυαναμενόμενο νέο multiplayer shooter της Respawn Entertainment – ένα στούντιο το οποίο ιδρύθηκε το 2010 από τους Jason West και Vince Zampella, διευθυντές και ιδρυτές της Infinity Ward που δημιούργησε το Call of Duty, οι οποίοι προχώρησαν στην ίδρυσή της μετά την απομάκρυνσή τους από την Activision. Αντί για σύγχρονες πολεμικές συγκρούσεις, το Titanfall επικεντρώνει σε μάχες επιστημονικής φαντασίας στις οποίες συμμετέχουν ταυτόχρονα το πεζικό και γιγαντιαία οχήματα.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε 1 ώρα και 40 λεπτά από την Beta έκδοση, σε 1080p ανάλυση: