Στις 15 Μαίου, η DJI θα παρουσιάσει την action camera DJI Osmo Action για την οποία μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε περισσότερες πληροφορίες πέρα από το αινιγματικό teaser της εταιρείας όπου ένας δύτης, εκτελούσε μια χορευτική φιγούρα μέσα στο βυθό, μια φωτογραφία που συνοδευόταν από το σλόγκαν “Απελευθέρωσε την άλλη σου πλευρά».

Αν και έχουμε συνηθίσει την DJI να κυκλοφορεί κορυφαία drones, εντούτοις μια σημερινή διαρροή από την ιστοσελίδα droid4life.com, χαλάει την έκπληξη αφού αναφέρει -με τη συνοδεία φωτογραφιών-, ότι η DJI θα παρουσιάσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία την πρώτη της action camera, την Osmo Action.

Διάβασε επίσης: Τι σχεδιάζει η Nintendo για την έκθεση E3 2019;

Από τις πρώτες εικόνες αλλά και τα χαρακτηριστικά που φέρεται ότι θα διαθέτει, δεν τίθεται καμία αμφιβολία ότι η νέα action camera της DJI θα αποτελέσει το σημαντικότερο αντίπαλο της Hero 7 της GoPro, της εταιρείας που στην ουσία εγκαινίασε αυτή την κατηγορία.

Περισσότερα θα μάθουμε την προσεχή Τετάρτη, με τη DJI να έχει προγραμματίσει τη ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης μέσω της ιστοσελίδας της αλλά και από το επίσημο κανάλι που διαθέτει στο YouTube.