Από τις λίγες εταιρείες που έχουν κυκλοφορήσει μια λύση για αποθήκευση και φροντίδα ρούχων, η LG ετοιμάζεται να παρουσιάσει στις αρχές Ιανουαρίου στη CES 2018, τη δεύτερη γενιά του LG Styler.

Αυτή τη φορά, ο νέος Styler της κορεατικής εταιρείας μπορεί να χωρέσει έξι ενδύματα ενώ παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με το Internet κάτι που δίνει τη δυνατότητά στον κάτοχό του να το ελέγξει απομακρυσμένα μέσω του smarphone του. Συγκεκριμένα διαφορετικοί κύκλοι καθαρισμού είναι διαθέσιμοι για ‘κατέβασμα’ στην εφαρμογή, ενώ υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της κατανάλωση ενέργειας ή ακόμα και ενημέρωσης για την ολοκλήρωση του κύκλου καθαρισμού.

Στον τομέα των ενδυμάτων, το Styler σύμφωνα με την LG μπορεί να φροντίσει ένα ευρύ φάσμα ενδυμάτων και ειδών για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των ενδυμάτων που απαιτούν επιπλέον φροντίδα από σουτιέν, μπλούζες, παλτά και επίσημα ενδύματα μέχρι τζιν, πουλόβερ, μωρουδιακά ρούχα και χνουδωτά παιχνίδια. Χωράνε σ’ αυτό παντελόνια που έχουν μέγεθος μέσης μέχρι και 48 ίντσες και μήκος μέχρι και 60 εκατοστά ενώ ο προσαρμόσιμος εσωτερικός χώρος του LG Styler επιτρέπει την τοποθέτηση ρούχων που καταλαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερο χώρο όπως ογκώδη μπουφάν και μεγάλα χειμωνιάτικα παλτό.

Τέλος,  η καινοτόμα τεχνολογία ψεκασμού ατμού TrueSteam αποτελεί την καρδιά του Styler η οποία απαλά απολυμαίνει τα ρούχα και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές, αφαιρώντας κατά 99 τοις εκατό τα μικρόβια και τα βακτήρια που μολύνουν τα ρούχα. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά στη CES 2018, μεταξύ των οποίων και η τιμή.