Με τη νέα Ελληνική εφαρμογή Greek Gods, διαθέσιμη για iOS συσκευές, θα ανακαλύψεις τη μαγεία και τη σοφία των Θεών του Ολύμπου. Η εφαρμογή, Ταιριάζω και Μαθαίνω: Οι Θεοί του Ολύμπου, πρόκειται για ένα έξυπνο εκπαιδευτικό παιχνίδι για όλα τα παιδιά ηλικίας 2 έως 6 ετών. Με τη μέθοδο Match and Learn (Ταιριάζω & Μαθαίνω), βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τη δεξιότητα επίλυσης προβλημάτων αλλά και τις κινητικές τους δεξιότητες. Με χαρούμενη, ευχάριστη μουσική και διασκεδαστικά ηχητικά εφέ, τα οποία προσαρμόζονται στον Θεό που εμφανίζεται στην οθόνη, το παιδί όχι μόνο θα διασκεδάσει αλλά και θα μάθει με τον πιο ευχάριστο τρόπο όλους τους Θεούς του Ολύμπου.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να βρεις ποιος από τους 12 Θεούς αντιστοιχεί σε κάθε ιστορία μέσα από 4 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Καθώς τα παιδιά παρατηρούν, θυμούνται, επιλέγουν και αντιστοιχίζουν γρήγορα την αντίστοιχη ιστορία ενώ ταυτόχρονα ακούνε διασκεδαστικά ποιηματάκια, από τη φωνή της Πέμυ Ζούνη.

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή,  πρόσφατα γνώρισε μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις της, με την Apple να συμπεριλαμβάνει το παιχνίδι στη λίστα «Νέες εφαρμογές που αγαπάμε». Εκτός από τους Θεούς του Ολύμπου, η Petita Demas είναι γνωστή επίσης για τα παιχνίδια Pico the Penguin, Match and Learn The Professions αλλά και τα κινούμενα αυτοκόλλητα για το iMessage , The Greek Gods Animated Stickers Pack.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο ήδη στα Αγγλικά ενώ από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει τόσο στα Ελληνικά αλλά και Γερμανικά, δωρεάν, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.