Στις 19 Ιουλίου θα διεξαχθεί το συνέδριο Comic Con στο San Diego, το μεγαλύτερο παγκοσμίως για τους φίλους των κόμικ. Ένα από τα “πάνελ” που αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον και αφορά επικείμενη τηλεοπτική σειρά του Netflix, είναι αυτό του The Witcher, με τη γνωστή υπηρεσία να δίνει περισσότερες πληροφορίες γύρω από την πολυαναμενόμενη σειρά.

Σ’ αυτή θα δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Χένρι Κάβιλ στο ρόλο του Geralt, την Άνια Σαλότρα στο ρόλο της Yennefer , καθώς και την Φρέγια Άλλαν στο ρόλο της Ciri.

Διάβασε επίσης: Στο Tetris Royale θα έρθεις αντιμέτωπος με άλλους 99 χρήστες. 

Η σειρά είναι βασισμένη στην best-seller σειρά βιβλίων με τίτλο The Witcher και είναι ένα επικό παραμύθι σχετικά με τη μοίρα και την οικογένεια. «O Geralt of Rivia, ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, παλεύει να βρει την θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο μοχθηροί από τα τέρατα.

Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο».

The Witcher

Για την ώρα το Netflix δεν έχει ανακοινώσει πότε ακριβώς θα δούμε στην υπηρεσία τη σειρά, κάτι που πιθανόν μάθουμε στις 19 Ιουλίου. Από προηγούμενη ανακοίνωση πάντως γνωρίζουμε πάντως ότι θα είναι μέσα στη χρονιά.