Ένα νέο παιχνίδι στη σειρά Tom Clancy’s The Division ανακοίνωσε η Ubisoft. Ο νέο τίτλος ονομάζεται The Division Heartland και θα είναι δωρεάν. Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι στη σειρά και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 ή το 2022. Το The Division Heartland θα γίνει διαθέσιμο σε PCPS5PS4Xbox Series X|S και Xbox One.

Η ανακοίνωση της Ubisoft ήταν αρκετά λιτή, χωρίς πολλές λεπτομέρειες για το νέο παιχνίδι. Η εταιρία αναφέρει πως το Heartland είναι -φυσικά- μέρος τους σύμπαντος του The Division, αλλά οι παίκτες δεν θα χρειάζεται να έχουν παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια στη σειρά για να μπορούν να παίξουν και αυτό. Το The Division Heartland θα είναι αυτοτελές παιχνίδι σε ένα νέο σκηνικό. Σκοπός της Ubisoft είναι να παρέχει μία νέα προοπτική του κόσμου του παιχνιδιού, μέσα από το Heartland.

Ποιος είναι ο κόσμος του The Division; Τα γεγονότα στα The Division και The Division 2 διαδραματίζονται σε μία διαφορετική έκδοση της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον, με τις δύο πόλεις να έχουν χτυπηθεί από πανδημίες. Το πως θα διαφοροποιείται το σενάριο ή το σκηνικό στο νέο δωρεάν παιχνίδι δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.

Το The Division Heartland δεν είναι η μόνη νέα προσθήκη που ετοιμάζει η Ubisoft στη σειρά. Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας βρίσκονται η ανάπτυξη νέου περιεχομένου για το The Division 2, η δημιουργία ενός παιχνιδιού The Division για smartphones, η κυκλοφορία ενός μυθιστορήματος The Division και η κυκλοφορία ταινίας! Η ταινία The Division θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Netflix και σε αυτή θα πρωταγωνιστούν η Jessica Chastain και ο Jake Gyllenhaal.

Το σύμπαν του The Division θα γίνει σύντομα πολύ μεγαλύτερο και θα ξεπεράσει τη βιομηχανία του gaming. Για τους fans της σειράς The Division αυτή είναι σίγουρα μια εξαιρετική εξέλιξη!