Το PUBG αρχικά και το Fortnite μας έμαθαν για τα καλά το battle royale mode στα παιχνίδια, όπου 100 παίχτες μέσα σε μια πίστα αναμετρούνται μεταξύ τους με τελικό νικητή αυτόν τον μοναδικό που θα καταφέρει να μείνει «ζωντανός» στο τέλος. Το Tetris Royale έρχεται να προστεθεί στην παραπάνω λίστα.

Πολύ σύντομα, το mode αυτό αναμένεται να το δούμε και σε ένα παιχνίδι που πολλοί δεν περίμεναν, το Tetris, με μια πρώτη προσπάθεια να έχει πραγματοποιηθεί πριν μερικούς μήνες με την κυκλοφορία του Tetris 99 στο Nintendo Switch.

Διάβασε επίσης: Άρση του αποκλεισμού της Huawei αποφάσισε ο Donald Trump.

Αυτή τη φορά, η N3TWORK που αποτελεί και την ομάδα που θα δημιουργήσει το παιχνίδι, σε συνεργασία με την “The Tetris Company”, έχουν στα σκαριά ένα mobile παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά για android συσκευές, iPhone και iPad.

Στο Tetris Royale ο παίχτης θα μπορεί κλασσικά να αναμετρηθεί με άλλους 99 παίχτες από ολόκληρο τον κόσμο προκειμένου να αποδειχθεί ποιος είναι ο καλύτερος Tetris gamer ενώ διαθέσιμες θα είναι αρκετές διαφορετικές προκλήσεις που θα επεκτείνουν το gameplay και σε νέες καταστάσεις.