Μια πρώτη γεύση από μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, μπορούν να πάρουν από σήμερα όσοι αγαπάνε τη σειρά ταινιών επισημονικής φαντασίας Terminator: Dark Fate.

Το πρώτο trailer της ταινίας Terminator:Dark Fate έχει ήδη δημοσιευθεί στο Internet και αναμενόμενα εντυπωσιάζει. Σε σκηνοθεσία Tim Miller (Deadpoool) αλλά και παραγωγή James Cameron, ο νέος Terminator μας ξυπνά αναμνήσεις από το παρελθόν αφού στην ταινία επιστρέφει εκτός από τον Cameron, ο Arnold Schwarzenegger αλλά και η Linda Hamilton.

Διάβασε επίσης: Τα drones της DJI γίνονται ακόμη πιο ασφαλή.

Σεναριακά, η ταινία τοποθετείται λίγο μετά το τέλος του Terminator 2: Judgement Day κάτι που σημαίνει ότι οι δημιουργοί της έχουν παραβλέψει εντελώς ότι συμβαίνει μετά το 1991 σε άλλες συνέχειες. Το ερώτημα βέβαια είναι αν 28 χρόνια μετά το Terminator 2, η ταινία θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή με το έπος του Cameron το 1991.

Το Terminator θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Νοεμβρίου και σ’ αυτή συμμετέχουν εκτός από τον Schwarzenegger και Hamilton οι, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna, Diego Boneta κι άλλοι.

Trends που μπορεί να σε ενδιαφέρουν