Τον Ιούλιο του 2019, μια νέα ταινία Terminator θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν προκαλούσε μεγάλο ενθουσιασμό μετά από τις τελευταίες ταινίες του franchise.

Όμως πλέον τα πάντα είναι διαφορετικά αφού στην ταινία έχουμε πολύ σημαντικές επιστροφές, με κυριότερη όλων αυτή του James Cameron, σκηνοθέτη των πρώτων δύο κλασσικών ταινιών, ο οποίος πλέον θα αναλάβει χρέη παραγωγού. Μία ακόμη σημαντική παρουσία στην ταινία θα είναι αυτή της Linda Hamilton που επιστρέφει 30 χρόνια μετά το Terminator 2: Judgement Day, και φυσικά αυτή του Arnold Schwarzenegger. Ο σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Tim Miller, όπου μαζί με τον Cameron δηλώνουν σε συνέντευξή τους ότι χρονικά τα γεγονότα της νέας ταινίας θα τοποθετούνται μετά το τέλος του Terminator 2. Κεντρικό θέμα φαίνεται να είναι το συλλογικό άγχος και οι αγωνίες που αντιμετωπίζουμε σε ότι αφορά θέματα που έχουν άμεση σχέση με την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Διάβασε επίσης: Mixed Reality σύστημα για VR εμπειρίες από τη Samsung

Αν δεν αλλάξει κάτι, στις 26 Ιουλίου θα δούμε την επιστροφή του Terminator, ελπίζοντας ότι η επιστροφή του Cameron θα αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα.