Στα τέλη του 2019 θα λανσαριστεί επίσημα το Disney+, η video streaming υπηρεσία του γίγαντα της ψυχαγωγίας, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Το Disney+ όπως είναι και η επίσημη ονομασία της υπηρεσίας, θα ξεκινήσει την πορεία της αρχικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς να υπάρχει ακόμα ενημέρωση για τα συνδρομητικά πακέτα που θα διαθέτει. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως είναι ότι η Disney θα στηριχτεί σε γνωστά franchise που έχει ήδη στην κατοχή της προκειμένου να προσελκύσει το κοινό και κυρίως συνδρομητές του Netflix όπου είναι και ο μεγάλος αντίπαλος.

Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή δύο τηλεοπτικών σειρών που βασίζονται στο σύμπαν του Star Wars, με το πρώτο να ονομάζεται “The Mandalorian”, ενώ η δεύτερη θα τοποθετείται χρονικά λίγο πριν τα γεγονότα του Rogue One.

Έχοντας και τη Marvel στο οπλοστάσιό της, η Disney ανακοίνωσε ότι μια από τις νέες σειρές της υπηρεσίας θα βασίζεται στο γνωστό “κακό”, τον Loki, από τις ταινίες Thor και Avengers. Στο ρόλο του Loki θα επιστρέψει μάλιστα ο Tom Hiddleston.