Στα τέλη Ιουνίου υπολογίζεται να κυκλοφορήσει στη MediaMarkt το Huawei MediaPad M5, το νέο tablet της κινεζινής εταιρείας και ένα από τα καλύτερα της αγοράς το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα του Android 8.0 Oreo.

Το Huawei ΜediaPad M5 ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Mobile World Congress φέτος και απέσπασε θετικές κριτικές με την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αλλά κυρίως για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Με εργονομικό και συμπαγές design για άνετο κράτημα και αυξημένη αντοχή στον χρόνο και τη χρήση, το MediaPad M5 διαθέτει οθόνη με κυρτό γυαλί 2,5D με ανάλυση 2560×1600 στις 10,8 ίντσες, που είναι σε θέση να απεικονίσει πιστά κάθε απόχρωση και λεπτομέρεια.

Επιπλέον διαθέτει ηχεία που έχει επιμεληθεί η Harman Kardon και ενσωματώνει τεχνολογία Histen, προσφέροντας έτσι βαθύ, τρισδιάστατο ήχο, υψηλής ανάλυσης (Hi-Res) και κορυφαίας ποιότητας.

To tablet της Huawei κρύβει μέσα του έναν επεξεργαστή Kirin 960 ο οποίος συνδυάζει τις σταθερά υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια με την ενεργειακή αποδοτικότητα. Σε συνδυασμό δε με τις μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες της συσκευής (7500 mAh) και την τεχνολογία HUAWEI QuickCharge, επιτρέπει στον χρήστη να απολαύσει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει χωρίς το άγχος της φόρτισης.

Αγόρασέ το