Ακόμα καλύτερη κινηματογραφική εμπειρία θέλει να προσφέρει η LG με την κορυφαία σειρά τηλεοράσεων της η οποία βασίζεται στην OLED τεχνολογία, ανακοινώνοντας σήμερα ότι τα μοντέλα που λανσαρίστηκαν το 2017, θα υποστηρίξουν σύντομα την τεχνολογία ήχου Dolby TrueHD.

Δες εδώ όλες τις τηλεοράσεις LG OLED

Η τεχνολογία Dolby Atmos χαρίζει ήχο μη συμπιεσμένο και χωρίς απώλειες, κάτι που έχει αποτέλεσμα έναν εκπληκτικό Dolby TrueHD ήχο που σύμφωνα με την Κορεατική εταιρεία έχουν υιοθετήσει οι παραγωγοί 4K UHD Blu-ray περιεχομένου σε όλες τις νέες κυκλοφορίες ταινιών. Η δυνατότητα θα μπορεί να προστεθεί μόνο μέσω της εσωτερικής λειτουργίας αναβάθμισης λογισμικού που διαθέτει κάθε OLED τηλεόραση της LG ενώ όλες τα OLED μοντέλα της φετινής χρονιάς συνοδεύονται από τη λειτουργία Dolby AC-4 decoding, που σημαίνει ότι οι συμβατές LG τηλεοράσεις θα μπορούν να αποδώσουν εντυπωσιακό τρισδιάστατο ήχο.

«Οι OLED τηλεοράσεις της LG έχουν γίνει οι αδιαφιλονίκητοι ηγέτες στην αγορά των premium τηλεοράσεων και αυτή είναι η βέλτιστη πλατφόρμα για όσους επιθυμούν να βιώσουν το περιεχόμενο όπως το οραματίστηκαν οι αρχικοί δημιουργοί του»

δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος της LG Electronics Home Entertainment Company.