Το νέο έργο του αγγλικού στούντιο της Sony Media Molecule (LittleBigPlanet) μεταφέρει τους κατόχους PS Vita σε έναν απίστευτα χαριτωμένο και πολύχρωμο φανταστικό κόσμο. Αναλαμβάνοντας το ρόλο ενός αρσενικού ή θηλυκού χαρακτήρα, οι παίκτες του Tearaway μάχονται και λύνουν γρίφους στα πλαίσια ενός σκηνικού που μοιάζει να είναι φτιαγμένο από χαρτί (όπως και τα πλάσματα, οι αντίπαλοι και τα αντικείμενα).

Μετά το LittleBigPlanet, η Media Molecule εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με την ασυνήθιστη οπτική και τις πλούσιες έξυπνες ιδέες. Παρόλο που οι μάχες ενάντια στα γοητευτικά χάρτινα όντα δεν έχουν να επιδείξουν κάτι πρωτότυπο και οι γρίφοι δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί, εκείνο που κάνει το Tearaway μοναδικό (εκτός από τα πανέμορφα γραφικά) είναι η ευφάνταστη και φυσική υποστήριξη των διαφόρων στοιχείων ελέγχου του PS Vita. Ειδικά οι δύο οθόνες αφής της φορητής κονσόλας της Sony χρησιμοποιούνται συνεχώς για το κόλλημα, το κόψιμο και κάθε είδους επεξεργασία του σκηνικού και των αντικειμένων.

Το Tearaway έλαβε φέτος πολλά βραβεία (για παράδειγμα, το βραβείο καλύτερου παιχνιδιού φορητής συσκευής της Ε3) και έχει δεχτεί άριστες κριτικές από τον τύπο. Η μαγευτική περιπέτεια δράσης είναι άμεσα διαθέσιμη αποκλειστικά για το PS Vita.