Σε μία ημέρα από τώρα, στις 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00, η Xiaomi θα διοργανώσει ένα νέο event. Σε αυτό θα παρουσιαστούν οι νέες smartphone προτάσεις της εταιρίας, οι οποίες περιλαμβάνουν τα ολοκαίνουργια flagship κινητά της σειράς Xiaomi 11T.

Στο event θα γνωρίσουμε σίγουρα 2 συσκευές, το Xiaomi 11T και το Xiaomi 11T Pro. Και τα δύο θα έχουν χαρακτηριστικά ναυαρχίδας, με τη Xiaomi να εστιάζει ιδιαίτερα στους τομείς της κάμερας και της οθόνης στα μέχρι τώρα teasers που έχει δώσει στη δημοσιότητα. Ακόμα όμως δεν ξέρουμε με σιγουριά τα specs των δύο νέων συσκευών. Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι πως τα Xiaomi 11T θα λάβουν τέσσερα χρόνια υποστήριξης λογισμικού. Για τα πρώτα τρία χρόνια θα λάβουν τις νεότερες εκδόσεις Android, ενώ τον τέταρτο χρόνο θα λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας.

Στο επερχόμενο event της Xiaomi δεν αποκλείεται να δούμε και την παρουσίαση ακόμα περισσότερων συσκευών από διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες. Πέρα από τα smartphones όμως, τίποτα άλλο δεν έχει επιβεβαιωθεί πως θα παρουσιαστεί στο αυριανό event. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να περιμένουμε να δούμε την εκδήλωση ζωντανά για να μάθουμε όλα όσα μας επιφυλάσσει η Xiaomi.

Το event της Xiaomi θα είναι ψηφιακό και θα μεταδοθεί μέσα από live stream. Για να το παρακολουθήσεις δες έχεις παρά να πατήσεις play στο βίντεο που έχουμε επισυνάψει παραπάνω, αύριο 15 Σεπτεμβρίου στις 15:00. Εναλλακτικά, μπορείς να παρακολουθήσεις το live streaming και μέσα από τη Facebook σελίδα της Xiaomi. Μετά το event συντονίσου στο MediaTrends για να διαβάσεις αναλυτικά όλες τις ανακοινώσεις από το event της Xiaomi.