Τις «Έξυπνες Λήψεις» ή αλλιώς “Netflix Smart Downloads” θα αποκτήσουν σύνδομα και οι κάτοχοι iOS συσκευών, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Netflix.

Με τη λειτουργία αυτή, η εφαρμογή του Netflix για iPhone και iPad, θα προχωρά αυτόματα στο κατέβασμα του επόμενου επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς που παρακολουθεί ο χρήστης, φτάνει η συσκευή να είναι συνδεδεμένη στο Internet μέσω Wi-Fi. Παράλληλα γίνεται διαγραφή του επεισοδίου που ο χρήστης ολοκλήρωσε προκειμένου να απελευθερωθεί πάντα χρήσιμος αποθηκευτικός χώρος.

Τη λειτουργία αυτή τη διαθέτουν ήδη από τον περασμένο Ιούλιο οι κάτοχοι Android και Windows 10 συσκευών, και με βάση τις μαρτυρίες των χρηστών, κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη αφού γλυτώνουν χρόνο ειδικά όταν η συσκευή τους έχει ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο.

Όπως δηλώνει μάλιστα εκπρόσωπος του Netflix

«Όσο πιο γρήγορα τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς, τόσο το καλύτερο.

Από σήμερα, οι χρήστες της εφαρμογής Netflix από συσκευές iOS μπορούν να απολαμβάνουν την ευκολία που προσφέρει η λειτουργία Smart Downloads, αφιερώνοντας λιγότερο χρόνο στη διαχείριση των λήψεών τους και έχοντας περισσότερο χρόνο για να παρακολουθούν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στην πλατφόρμα.

Με αυτόν τον τρόπο οι λάτρεις του Netflix έχουν πάντα μαζί τους το περιεχόμενο που αγαπούν, όπου και αν πηγαίνουν.»