Τα καλοκαιρινά προβλήματα των ψυγείων μας είναι λίγο-πολύ γνωστά: πάγος στο πίσω μέρος λόγω κακής ρύθμισης της θερμοκρασίας, περιορισμένος χώρος -οπότε συχνά «στριμώχνουμε» φρούτα και λαχανικά- ενώ με το επαναληπτικό άνοιγμα και κλείσιμό τους χάνουμε πολύτιμη ψύξη. Οι νέες τεχνολογίες έχουν τη λύση για όλα τα παραπάνω, οπότε πάμε να δούμε τις καλύτερες επιλογές.

No frost και τέλος ο πάγος!

Με τον ψυγειοκαταψύκτη KG36NEI3A της Siemens η απόψυξη ανήκει στο… παρελθόν, αφού χάρη στη λειτουργία noFrost ξεχνάτε τη συσσώρευση πάγου. Με 4 ράφια από γυαλί ασφαλείας – εκ των οποίων τα 3 με προσαρμόσιμο ύψος – και 4 θήκες πόρτας προσφέρει όσο χώρο χρειάζεστε για την οργάνωση των τροφίμων ενώ το ανοξείδωτο ατσάλι στις πόρτες κρατάει μακριά όλες τις ενοχλητικές δαχτυλιές.

Ίδιες διαστάσεις, περισσότερος χώρος!

Σειρά παίρνει ο ψυγειοκαταψύκτης Samsung RB37J5925SS, που χαρίζει απλόχερα φρεσκάδα σε όλα τα τρόφιμα μιας μεγάλης οικογένειας. Με χωρητικότητα συντήρησης και κατάψυξης 262 lt και 98 lt αντίστοιχα και σύστημα all-around cooling εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψύξη σε όλα τα μέρη του εσωτερικού του. Μα το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι η τεχνολογία Space Max: Ενώ οι εξωτερικές του διαστάσεις είναι εκείνες ενός τυπικού μοντέλου με καταψύκτη στο κάτω μέρος, διαθέτει μεγαλύτερο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο!

Το Door-in-Door κλέβει την παράσταση!

Και περνάμε στο ψυγείο ντουλάπα Side by Side GSL760PZUZ της LG, που ξεχωρίζει για την καινοτομία Door-in-Door. Στην ουσία πρόκειται για έναν χώρο συντήρησης μέσα στην ίδια την πόρτα του ψυγείου, που χαρίζει άμεση πρόσβαση σε χυμούς και σνακ! Τις εντυπώσεις κλέβει το εξωτερικό βρυσάκι για παγωμένο νερό ενώ χάρη στον Ice Maker θα έχετε παγάκια και θρυμματισμένο πάγο με το πάτημα ενός πλήκτρου!

Φέρε την τεχνολογία στην κουζίνα σου με κορυφαία ψυγεία από τη MediaMarkt!