Η κατηγορία των ασύρματων ακουστικών είναι μια από τις δημοφιλέστερες τα τελευταία χρόνια στο χώρο της τεχνολογίας, με την Apple να κυριαρχεί με τα AirPods αλλά και άλλες εταιρείες να κυκλοφορούν τις δικές τους προτάσεις.

Η Google παρουσίασε χθες μαζί με τα νέα Pixel 4 smartphones, και τη νέα γενιά των Pixel Buds, η οποία όμως θα αργήσει να έρθει αφού σύμφωνα με την εταιρεία θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα την άνοιξη του 2020. Όταν τελικά κυκλοφορήσουν, θα κοστίζουν $179 και θα διαθέτουν όπως είδαμε έναν όμορφο κυκλικό σχεδιασμό, ο οποίος μπορεί να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τον εξωτερικό θόρυβο σε συνεργασία με άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να μιλάμε για ασύρματα ακουστικά με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

Κατά τα άλλα, τα Google Pixel Buds καταλαβαίνουν πότε μιλάτε προκειμένου να εστιάσουν τα μικρόφωνα στη φωνή σας κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας ή όταν θέλετε να καλέσετε τη ψηφιακή βοηθό Google Assistant, την οποία τα νέα ακουστικά ενσωματώνουν πλήρως. Η αυτονομία κυμαίνεται στις 5 ώρες ενώ με την ασύρματη θήκη τους, μπορείτε να έχετε συνεχή λειτουργία για 19 ώρες.