Αν και η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε πολύ νωρίτερα, η Rockstar Games ανακοίνωσε ότι η μεγάλη επιτυχία του 2018, το Red Dead Redemption 2, θα κυκλοφορήσει και στα PC στις 5 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι αρχικά κυκλοφόρησε στις 26 Οκτωβρίου, μόνο όμως για PlayStation 4 και Xbox One.

Ο δημιουργός του Grand Theft Auto, ανακοίνωσε ακόμα ότι στις 9 Οκτωβρίου, οι προπαραγγελίες τους παιχνιδιού θα ξεκινήσουν μέσα από το Rockstar Games Launcher, για όσους θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα το εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους. Όσοι προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση μάλιστα πριν τις 22 Οκτωβρίου θα λάβουν αρκετά δωράκια μεταξύ των οποίων το GTA III, το Vice City αλλά και το Max Payne 3, μερικά δηλαδή από τα κορυφαία παιχνίδια της Rockstar.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Death Stranding θα μιλάει Ελληνικά στο PlayStation.

Αναμενόμενα, η έκδοση Red Dead Redemption 2 για τα PC θα φέρνει βελτιώσεις στα γραφικά, απόρροια των καλύτερων επιδόσεων που μπορεί να προσφέρει μια κορυφαία κάρτα γραφικών έναντι ακόμα και της καλύτερης παιχνιδοκονσόλας αυτή τη στιγμή στην αγορά. Επιπλέον, πρόσθετα αντικείμενα θα είναι διαθέσιμα μέσω του παιχνιδιού αλλά και αποστολές ενώ θα περιλαμβάνεται το Red Dead Online, το multiplayer add-on.