Η CES 2019 πλησιάζει και ήδη οι κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνουν το τι προτίθεται να δείξουν στους εκθεσιακούς τους χώρους. Μία κατηγορία που περιμένουμε να εντυπωσιάσει είναι τα νέα LG soundbars.

Μία από τις πιο δραστήριες εταιρείες είναι η LG η οποία θα παρουσιάσει μια σειρά από νέα προιόντα από διαφορετικές κατηγορίες. Μία από αυτές είναι οι ηχόμπαρες, με την LG να αναφέρει ότι στη CES 2019 θα δούμε τρία soundbars από την εταιρεία τα οποία έχει δημιουργήσει με την Meridian, έναν από τους πρωτοπόρους στο χώρο του ήχου υψηλής ευκρίνειας.

Τα νέα soundbars της LG με τις ονομασίες SL10YG, SL9YG και SL8YG, θα διακρίνονται για το σχεδιασμό και την εμφάνισή τους υποστηρίζοντας πολυδιάστατο ήχο προκειμένου «να γεμίζει κάθε γωνία του δωματίου στον οποίο βρίσκεται η ηχομπάρα».

Επιπλέον και τα τρία μοντέλα υποστηρίζουν έξυπνη σύνδεση AI αλλά και Google Assistant προκειμένου να είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τις διάφορες φωνητικές εντολές του ψηφιακού βοηθού της Google.

Η CES 2019 ανοίγει τις πύλες της στις 8 Ιανουαρίου όταν και περιμένουμε να μάθουμε και τις τελικές τιμές των τριών μοντέλων.