Τα Samsung Galaxy A3 & Galaxy A5 παρουσίασε σήμερα η Samsung επί ελληνικού εδάφους, με τα δύο νέα μοντέλα να κυκλοφορούν στην αγορά από τις 3 Φεβρουαρίου.

Με ανανεωμένο σχεδιασμό στον οποίο κυριαρχεί ο συνδυασμός γυαλιού με αλουμίνιο, τα νέα μοντέλα διακρίνονται για το μοντέρνο τους σχεδιασμό ενώ μια μεγάλη αλλαγή αφορά την υποστήριξη αδιαβροχοποίησης σε βάθος 1.5 μέτρου και για 30 λεπτά. Με τιμή €349, το Galaxy A3 έρχεται με οθόνη 4,7 ιντσών και στο εσωτερικό του υπάρχει οκταπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στο 1.6GHz με 2GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 13MP ενώ η εμπρόσθια είναι στα 8MP.

Το φετινό Galaxy A5 διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη (5.2 ιντσών) τεχνολογίας Super AMOLED και με Full HD ανάλυση, ενώ είναι πιο γρήγορο αφού ο οκταπύρηνος επεξεργαστής είναι χρονισμένος στο 1.9GHz. Έχει ακόμα 3GB μνήμη, 32GB αποθηκευτικού χώρου ενώ και οι δύο κάμερες έχουν ανάλυση 16MP και αναμένεται να κάνουν λήψη πολύ καλών φωτογραφιών ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού εξαιτίας του διαφράγματος F/1.9. Το Galaxy A5 θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας με τιμή €449. Και οι δύο συσκευές στηρίζονται στην έκδοση 6.01 της πλατφόρμας του Android.