Όχι ένα αλλά δύο διαδόχους Honor 9X ανακοίνωσε σήμερα στην Κίνα η Honor για το πολύ επιτυχημένο μοντέλο της, το 8X.

Έτσι τα Honor 9X και Honor 9X Pro αναμένεται να συναντήσουν μεγάλη επιτυχία αφού συνδυάζουν πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και ενδιαφέρουσα τιμή. Το Honor 9X έρχεται σε δύο εκδόσεις με 4 ή και 6GB RAM και αντίστοιχα με 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η Pro έκδοση έρχεται μόνο με 8GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικό χώρο.

Διάβασε επίσης: Το KaiOS είναι έτοιμο να υποδεχθεί τo Whatsapp.

Στο πίσω μέρος του Pro μοντέλου συναντάμε τριπλή κάμερα, με τον κύριο αισθητήρα να διαθέτει ανάλυση 48MP, έναν δεύτερο ευρυγώνιο με 8MP ανάλυση  και τέλος ένας τρίτος αισθητήρας βάθους με 2MP για λήψεις bokeh. Το απλό μοντέλο Honor 9X διαθέτει τους δύο από τους τρεις αισθητήρες του Pro μοντέλου και συγκεκριμένα τους 48MP και 2MP. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, συναντάμε chipset Kirin 810 που είναι κατασκευασμένο με την τεχνολογία των 7 νανομέτρων.

Κατά τα άλλα, η οθόνη και στα δύο μοντέλα έρχεται με οθόνη 6.6 ιντσών, τεχνολογίας LCD και με Full HD+ ανάλυση. Στο εμπρόσθιο μέρος βρίσκουμε και μια κάμερα 16MP για selfies η οποία εμφανίζεται με ειδικό μηχανισμό σαν περισκόπιο. Για την αυτονομία, υπεύθυνη είναι μια μπαταρία 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης.

Όσον αφορά την τιμή, η Honor έχει θέσει την τιμή περίπου στα $300 για τα περισσότερα μοντέλα ενώ για την ώρα δεν γνωρίζουμε την τιμή που θα ισχύσει στην Ευρώπη.