Εκτός από τις ανακοινώσεις των Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e, η Samsung παρουσίασε και τη νέα γενιά των bluetooth ακουστικών της, τα Galaxy Buds.

Αυτά ενσωματώνουν τη λειτουργία  Enhanced Ambient Sound για εξαιρετική ακουστική περιβάλλοντος. Επιπλέον ενσωματώνουν Adaptive Dual Microphone που χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό μικρόφωνο σε κάθε ακουστικό για να μεταφέρεται η φωνή του χρήστη πολύ καθαρή, είτε σε ήσυχα, είτε σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Η αυτονομία τους υπολογίζεται περίπου στις 7 ώρες και ο χρήστης μπορεί να τα φορτίσει ασύρματα φτάνει να τα τοποθετήσει στην ειδική τους θήκη. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μπορούν να φορτιστούν ασύρματα ακόμα και αν ο χρήστης τα τοποθετήσει στην πίσω επιφάνεια οποιουδήποτε μοντέλου Galaxy S10 από τη στιγμή που αυτά υποστηρίζουν την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Υποστηρίζουν ακόμα τη ψηφιακή βοηθό Bixby της Samsung, η οποία απαντάει σε διάφορες φωνητικές εντολές.

Τα Galaxy Buds θα είναι τα πρώτα που θα φτάσουν στη χώρα μας και συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου με τιμή €149 ενώ όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία ενός Galaxy S10 ή Galaxy S10+, θα τα προμηθευτούν εντελώς δωρεάν.