Κάθε μήνα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold, μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν παιχνίδια είτε αν έχουν στην κατοχή τους το Xbox 360 είτε το Xbox One.

Και τον Αύγουστο, η Microsoft θα διαθέσει συνολικά 4 παιχνίδια συνολικά, δύο για κάθε κονσόλα, με το Xbox One όμως να μπορεί να αναπαράγει και αυτά του Xbox 360 μέσω του backward compatibility. Τα παιχνίδια που θα διατεθούν δωρεάν είναι τα παρακάτω ενώ μπορείτε να τα κατεβάσετε στην κονσόλα σας πατώντας τον τίτλο.

WARRIORS OROCHI 3 Ultimate (Xbox One, Αύγουστος 1 – 31)

Με 120 playable χαρακτήρες, το Warriors Orochi 3 είναι μια σειρά παιχνιδιών στα οποία οι ήρωες από το Dynasty Warrios και Samurai Warriors, συνεργάζονται προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Orochi.

WWE 2K16 (Xbox One, 16 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου)

Το WWE 2K16 σας βάζει στο ring προκειμένου να αντιμετωπίσετε τους μεγαλύτερους αθλητές του WWE. Διαθέσιμο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου μόνο για κατόχους Xbox One.

Spelunky (Xbox 360, 1-15 Αυγούστου)

Ένα μοναδικό platform game με έξυπνους γρίφους και όμορφα γραφικά, που σας δίνει τη δυνατότητα να καταστρέψετε εντελώς το περιβάλλον με συνεχείς εκρήξεις.

Beyond Good & Evil HD (Xbox 360, 16 – 31 Αυγούστου)

Το βραβευμένο παιχνίδι επιστρέφει με Full HD γραφικά και μία ιστορία που χαρίζει συγκινήσεις. Σκοπός σας είναι ως δημοσιογράφος, να αποκαλύψετε μια τεράστια κυβερνητική συνωμοσία, σώζοντας παράλληλα τον πλανήτη και τους κατοίκους του.