Τα AirPods Pro είναι τα νέα ακουστικά της Apple, τα οποία φέρνουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό τους και γι’αυτό άλλωστε φέρουν και το όνομα Pro.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή είναι η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου που ενσωματώνουν, ένα χαρακτηριστικό που επιθυμούσαν οι κάτοχοι των AirPods. Με τη χρήση των μικροφώνων που βρίσκονται στην επιφάνειά τους, τα νέα ακουστικά της Apple μπορούν και εξουδετερώνουν τους εξωτερικούς θορύβους, κάνοντας την ακρόαση μουσικής μια πολύ καλύτερη εμπειρία, ειδικά σε κλειστούς θορυβώδεις χώρους όπως σε ένα αεροπλάνο.

Ακόμα όσοι γυμνάζονται γνωρίζουν τα όρια των προηγούμενων AirPods, κάτι που δεν ισχύει για την Pro έκδοση αφού αυτή αντέχει στον ιδρώτα. Κατά τα άλλα, τα AirPods Pro έρχονται με τριών ειδών εναλλάξιμες άκρες προκειμένου να ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε σχήμα αυτιού, ενώ παρέχουν λειτουργία για να περνάνε και εξωτερικοί ήχοι, κάτι αρκετά χρήσιμο όταν ο κάτοχός τους κινείται εντός μιας πολυσύχναστης διαδρομής.

Η αυτονομία τους κυμαίνεται στις 4.5 ώρες ενώ με τη θήκη φόρτισής τους -η οποία υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση-, μπορεί να επεκταθεί επιπλέον 24 ώρες. Τα AirPods Pro αναμένονται και στην Ελλάδα από τις 30 Οκτωβρίου.