Μια είδηση που κανείς πριν μερικά χρόνια δεν θα περίμενε να διαβάσει, αφορά τη νέα χορηγία της Adidas σε ιδιώτη, ο οποίος δεν είναι αθλητής με την παραδοσιακή έννοια αλλά επαγγελματίας gamer.

Το όνομα αυτού, Tyler Blevins ή όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι…Ninja, ίσως ο πιο επιτυχημένος video streamer αυτή τη στιγμή, και ένας από τους καλύτερες παίκτες στο Fortnite, του οποίου η φήμη έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα σ’ αυτό που αναφέρεται ως επαγγελματικό gaming.

Διάβασε επίσης: Το Mario Kart Tour έρχεται στις 25 Σεπτεμβρίου.

Η συνεργασία του με την Adidas, το μεγαλύτερο κατασκευαστή αθλητικών ειδών στην Ευρώπη, δημιούργησε αίσθηση, με την εταιρεία να αναμένεται να ρίξει στην αγορά το επόμενο διάστημα παπούτσια και είδη ρουχισμού, όλα εμπνευσμένα από τον Ninja.

Πριν μερικές εβδομάδες, αίσθηση δημιούργησε η ανακοίνωση της Microsoft, ότι ο Ninja θα μετέδιδε ζωντανά όλους τους αγώνες του στο Fortnite μέσα από τη δική της πλατφόρμα, το Mixer, αφήνοντας το Twitch όπου και τον φιλοξενούσε μέχρι πρότινος, μια κίνηση που φήμες τη φέρουν να κόστισε στη Microsoft ένα τεράστιο ποσό.

Η Adidas με τη σειρά της δηλώνει ότι με τη συνεργασία αυτή θέλει να στηρίξει την κουλτούρα των gamers, υποστηρίζοντας όσους ξεχωρίζουν στο χώρο ενώ σκοπός της είναι να βοηθήσει τους αθλητές να κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι τους, «όποιο παιχνίδι και αν αυτοί παίζουν».