Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς για το PlayStation 4, το God of War, πλησιάζει για τη δημοφιλή κονσόλα της Sony, με την Ιαπωνική εταιρεία να ανακοινώνει το bundle PS4 Pro God Of War.

Με πλήρη ονομασία Limited Edition God of War PlayStation 4 Pro, το νέο bundle θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, την ίδια μέρα που θα κάνει και το παιχνίδι την εμφάνισή του στην αγορά και συγκεκριμένα στις 20 Απριλίου. Το κόστος έχει οριστεί στα $400 και στο πακέτο περιλαμβάνεται το PlayStation 4 Pro ειδικά διαμορφωμένο με τα χρώματα και σχέδια του παιχνιδιού, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Το ίδιο μοτίβο ακολουθεί και το ασύρματο χειριστήριο DualShock με τίτλο Leviathan.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το HTC U12 είναι το νέο κορυφαίο smartphone

Η τιμή ολόκληρου του bundle είναι ίδια με αυτή με την οποία διατίθετε στην αγορά μόνο το PS4 Pro, κάνοντας την όλη πρόταση της Sony μια αρκετά συμφέρουσα αγορά για τους φίλους του παιχνιδιού. Το βίντεο που κυκλοφόρησε η Sony, δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και μας επιτρέπει να δούμε από κοντά την εντυπωσιακή κονσόλα. Για όσους είναι ήδη κάτοχοι PlayStation, η Sony θα διαθέσει στην αγορά και την Collector’s Edition του παιχνιδιού με πολλά εξτρά καλούδια.