Ο Mario έρχεται στο iPhone και το iPad στις 15 Δεκεμβρίου. Πιστή στο χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η είσοδος της Nintendo στα παιχνίδια για smartphones, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, το Super Mario Run, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια της χρονιάς.

Σύμφωνα με τη Nintendo, η τιμή για το πλήρες παιχνίδι έχει διαμορφωθεί στα $9,99 όμως όλοι θα μπορέσουν να το κατεβάσουν και να παίξουν τις πρώτες πίστες εντελώς δωρεάν. Όπως έχουμε δει, το Super Mario Run αποτελεί συνέχεια άλλων τίτλων με κεντρικό ήρωα τον Mario, τον χαρακτηριστικό υδραυλικό με το κόκκινο καπέλο, με το παιχνίδι να ανήκει στην κατηγορία των platform games. Μάλιστα ο χρήστης θα μπορεί να παίζει ακόμα και με το ένα χέρι, ενώ τα γραφικά δείχνουν εντυπωσιακά. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Mario θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλούς κινδύνους τους οποίους θα πρέπει να ξεπεράσει προκειμένου να ολοκληρώνεται κάθε πίστα.

Όπως έχει δηλώσει η Nintendo, το Super Mario Run θα κυκλοφορήσει και για την πλατφόρμα του Android μέσα στους πρώτους μήνε του 2017.