Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο iPhone, όπου για μερικούς έπρεπε να είναι μεγαλύτερη, το Super Mario Run στο Android θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου. Το παιχνίδι σηματοδοτεί το πρώτο παιχνίδι της Nintendo με κεντρικό ήρωα το γνωστό υδραυλικό, το οποίο κυκλοφορεί για εξωτερική πλατφόρμα και όχι κάποια της εταιρείας.

Έτσι σύμφωνα με το λογαριασμό της Nintendo στο Twitter, το Super Mario Run θα κυκλοφορήσει στο Play Store στις 23 Μαρτίου και μάλιστα θα είναι η δεύτερη έκδοση του παιχνιδιού κάτι που σημαίνει ότι θα έρθει με αρκετά bonus σε σχέση με την έκδοση του iPhone. Όπως και στην πλατφόρμα της Apple έτσι και τώρα, η πρώτη πίστα θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για κατέβασμα ενώ όποιος θα θέλει να συνεχίσει, θα πρέπει να αγοράσει την πλήρη έκδοση με άγνωστη για την ώρα τιμή.

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, η έκδοση για το iPhone και το iPad έχει αποφέρει στα ταμεία της Nintendo περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια ενώ αναμένεται η επιτυχία να συνεχιστεί αφού στην αγορά υπάρχουν πολύ περισσότερα smartphones που στηρίζονται στην πλατφόρμα της Google. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο τις πρώτες απογευματινές ώρες από τη συγκεκριμένη διεύθυνση.