Η E3 2017, η μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών, και οι ειδήσεις διαδέχονται η μία μετά την άλλη. Μία από τις σημαντικότερες είναι η έλευση του νέου 3D Platform παιχνιδιού με κεντρικό ήρωα τον Mario, το Super Mario Odyssey το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Switch, την κορυφαία κονσόλα της Nintendo.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου και κρίνοντας από το gameplay video που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία, αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους τίτλους για την παιχνιδοκονσόλα, όπως άλλωστε συνέβη και με το The Legend of Zelda.

Το Super Mario Odyssey διακρίνεται για τον ανοιχτό κόσμο που σύμφωνα με τη Nintendo είναι ο μεγαλύτερος που έχουμε συναντήσει ποτέ σε παιχνίδι με ήρωα τον Mario. Τελευταία φορά που είδαμε κάτι τέτοιο ήταν πριν αρκετά χρόνια με την κυκλοφορία του Super Mario Sunshine. Σε κάθε περίπτωση, οι φίλοι του Mario και γενικότερα της Nintendo, σίγουρα θα πρέπει να δουν το παρακάτω βίντεο.