Ένα εντυπωσιακό smartphone ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα στην Κίνα, το Vivo Nex 3.

Το Vivo Nex 3 έρχεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε πολλά σημεία του, αφού αρχικά υποστηρίζει συνδέσεις με 5G δίκτυα. Η πανέμορφη κατασκευή του αλλά και ο σχεδιασμός του, στηρίζονται εν πολλοίς στην οθόνη των 6,89 ιντσών, η οποία διακρίνεται για τα μηδενικά bezel που διαθέτει, ένα από τα λίγα smartphone στην αγορά που η εμπρόσθια τους όψη είναι όλο οθόνη.

Και όχι μόνο αυτό, αφού η αριστερή και δεξιά πλευρά της συσκευής είναι κυρτές, με μεγαλύτερη κυρτότητα απ’ ότι έχουμε συνηθίσει σε άλλα κινητά, και με τη Vivo να ονομάζει το σχεδιασμό αυτό…καταρράκτη.

Διάβασε επίσης: Τα αποκαλυπτήρια του Google Pixel 4 θα γίνουν στις 15 Οκτωβρίου.

Για την οθόνη, οι εκπλήξεις συνεχίζονται αφού αυτή διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 60Hz, έχει υποστήριξη HDR10 και υποστηρίζει το 100% των χρωματικών προτύπων P3 και sRGB. Στο εσωτερικό του, το Vivo Nex3 ενσωματώνει το Qualcomm Snapdragon 855+ ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλό σύστημα φακών, με την κύρα κάμερα να έχει ανάλυση 64MP. Ο δεύτερος ευρυγώνιος αισθητήρας των 13MP έχει διάφραγμα f/2.2 ενώ ο τρίτος με την ίδια ανάλυση είναι ο τηλεφακός.

Στο εμπρόσθιο μέρος δεν υπάρχει με την πρώτη ματιά κάμερα αφού αυτή αποκαλύπτεται με «μηχανισμό περισκοπίου», και έχει ανάλυση 16MP. Μάλιστα δίπλα της διαθέτει και δικό της flash για ακόμα καλύτερες selfies σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. O αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη και δουλεύει σύμφωνα με την εταιρεία αρκετά γρήγορα.

Η συσκευή αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου στην Κίνα ενώ δεν υπάρχει για την ώρα ενημέρωση για πιθανό ευρωπαϊκό λανσάρισμα, με τη Vivo να αναφέρει ότι βρίσκεται σε αναζήτηση συνεργατών.