Το νέο God of War θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 στις 20 Απριλίου, και την ίδια μέρα, οι κάτοχοι της δημοφιλούς κονσόλας θα μπορούν να αγοράσουν την ελληνική έκδοση όπου εκτός από τα εξελληνισμένα μενού, ο Kratos μιλάει ελληνικά. Όπως φυσικά, και οι υπόλοιποι χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει η Sony, η προσπάθεια για να μιλήσει ο Kratos ελληνικά μόνο εύκολη δεν ήταν αφού «χρειάστηκαν συνολικά περισσότερες από 900 ώρες για τη μεταγλώττιση αυτού του ξεχωριστού δημιουργήματος των Sony Santa Monica Studios, σε ένα διάστημα που διήρκησε περίπου 4 μήνες, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι και Ιανουάριο του 2018 με την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων».

Διάβασε επίσης: Συλλεκτική έκδοση PS4 Pro God Of War

Εκτός από τη μεταγλώτιση, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν αν επιθυμούν μόνο την εμφάνιση ελληνικών υποτίτλων, όπου ακόμα μέχρι και σήμερα γίνονται βελτιστοποιήσεις που θα αποδώσουν στο έπακρο την ολοκληρωμένη εμπειρία στους παίχτες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι στη μητρική τους γλώσσα.

Στο όλο project συμμετείχαν συνολικά 35 άτομα (22 ηθοποιοί συμπεριλαμβάνου), με τη φωνή του Δημήτρη Χαβρέ να είναι αυτή του Kratos. Άλλοι ηθοποιοί