Όπως και πέρσι, το νέο Samsung Galaxy θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Samsung Galaxy Unpacked 2018 και πλέον γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Στις 9 Αυγούστου.

Με πρόσκληση που έχει στείλει σε γνωστές τεχνολογικές ιστοσελίδες, η Samsung ανακοινώνει ότι το επόμενο της Samsung Galaxy Unpacked 2018 θα πραγματοποιηθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία στη Νέα Υόρκη και στο οποίο όπως όλα φανερώνουν, θα αποκαλυφθεί το νέο Galaxy.

Διάβασε επίσης: Το Xbox One σύντομα με υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού

Αν και δεν αναφέρετε το τι θα παρουσιάσει η νοτιοκορεατική εταιρεία, εντούτοις στην πρόσκληση βλέπουμε ένα μέρος του νέου S Pen, της ψηφιακής γραφίδας που συνοδεύει κάθε Galaxy Note από την αρχή της δημιουργίας του.

Η παρουσία του S Pen στην πρόσκληση ίσως συνδυαστεί με μια σημαντική αναβάθμιση του χρήσιμου αυτού αξεσουάρ που επιτρέπει την καταγραφή σημειώσεων με το γραφικό χαρακτήρα του χρήστη.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Xiaomi Redmi 6 Pro στοχεύει εκ νέου την mid-range κατηγορία smartphone

Αν η Samsung ακολουθήσει την ίδια τακτική των τελευταίων ετών, το νέο Galaxy θα κυκλοφορήσει λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας στο samsung.com