Η Apple ετοιμάζει κάτι… αλλά ακόμη δε μας λέει τι είναι! Θα μας το αποκαλύψει λίαν συντόμως, σε ένα event με… σκανδαλιστικό όνομα!

Η Apple παραδοσιακά φροντίζει να περιτυλίγει τα επερχόμενά της προϊόντα, αλλά και τα ίδια τα events, με πυκνά και πολλά πέπλα μυστηρίου! Κανένας δεν γνωρίζει κάθε φορά τι θα παρουσιάσει, αν και, όποτε θέλουν οι ίδιοι, αφήνει “hints” διάσπαρτα, σαν τα ψίχουλα του Χάνσελ. Αλλά και να τα ακολουθήσεις, συνήθως δε θα βρεις παρά λίγα πράγματα, πέραν αυτού που είχες φανταστεί στην αρχή, αλλά και πολλές, πολλές, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ θεωρίες από φανατικούς που, μάλλον, δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να ψάχνουν και να (υπερ)αναλύουν την κάθε παραμικρή λεπτομέρεια.

Κάτι παρόμοιο έχει γίνει και αυτή τη φορά, μιας και η Apple έδωσε και τίτλο στο event της, όπως μπορούμε να δούμε από το tweet του Greg Joswiak, SVP Marketing, της Apple:

Peek Performance, λοιπόν, το οποίο δεν είναι παρά λογοπαίγνιο του “peak performance”, το οποίο σημαίνει “κορυφαία επίδοση”, αλλάζοντας το “peak” με “peek”, όπερ σημαίνει “κρυφοκοιτάζω”. Η Apple, λοιπόν, αφήνει να εννοηθεί πως θα μας δώσει μια γεύση, ένα “peek”, από κάτι που ετοιμάζει και το οποίο θα έχει… κορυφαίες επιδόσεις.

Το τι θα είναι αυτό, δεν το γνωρίζουμε, αλλά στις 8 Μαρτίου, 8μμ ώρα Ελλάδος, η Apple θα μας το δείξει! Το event θα μεταδοθεί μέσα από το κανάλι της Apple στο YouTube αλλά και ζωντανά μέσα από το Apple TV app σε iPhone, iPad, Mac, και Apple TV ή μέσω του Apple.com.

Και, φυσικά, όλα τα “inside info” από την παρουσίαση της Apple θα βρίσκονται στο MediaMarkt blog το βράδυ της 8ης Μαρτίου σε ένα χορταστικό άρθρο!