Η παρουσίαση της Apple αφιερωμένη στην εκπαίδευση είναι γεγονός αφού η εταιρεία από χθες έχει ξεκινήσει την αποστολή προσκλήσεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σχετικά με μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει σε Κολλέγιο του Σικάγο στις 27 Μαρτίου.

Με βάση και την πρόσκληση, γνωρίζουμε ότι η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση, με την Apple παραδοσιακά να δίνει ιδιαίτερο βάρος. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε να δούμε δημιουργικές ιδέες από δασκάλους και μαθητές όπως αναφέρει και η πρόσκληση ενώ ένα ασφαλές στοίχημα θα ήταν και η παρουσία hardware στην ίδια παρουσίαση που θα έχει άμεση σχέση με την εκπαίδευση.

Διάβασε επίσης: 38 εκατομμύρια συνδρομητές μετράει το Apple Music

Αυτό μπορεί να είναι το φημολογούμενο νέο iPad των 9,7 ιντσών το οποίο όμως θα έρθει με τιμή κάτω από τα $300 ενώ μία ακόμη πρόταση που φαίνεται έχει στα σκαριά η Apple είναι αυτή ενός νέου οικονομικού MacBook Air το οποίο θα αποτελεί και τη φθηνότερη πρόταση της εταιρείας στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών. Φυσικά δε θα λείπουν και εξελίξεις στον τομέα του λογισμικού, ειδικά σε ότι αφορά τη νέα έκδοση του iOS, κάτι που όμως θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε.

Όλες οι απορίες μας θα απαντηθούν το απόγευμα της 27ης Μαρτίου, όταν και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της Apple, με πιθανή ζωντανή μετάδοση μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας.