Για ακόμη μια χρονιά, η Huawei επιλέγει να ανακοινώσει το κορυφαίο της smartphone Huawei P20, μετά το τέλος μια μεγάλης έκθεσης, με την κινεζική εταιρεία να στέλνει σήμερα προσκλήσεις για την πρώτη της μεγάλη παρουσίαση για φέτος, η οποία θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου στο Παρίσι, ένα μήνα μετά τη MWC.

Ο λόγος για το διάδοχο του Huawei P10, που όπως όλα δείχνουν θα ονομαστεί P20 αν και στην ουσία δε μιλάμε για μία συσκευή αλλά και μια οικογένεια συσκευών όπου όπως στις προηγούμενες γενιές, θα καλύπτουν διάφορα τιμολογιακά επίπεδα, φέρνοντας και διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Το κορυφαίο μοντέλο της σιεράς, θα διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώρια γύρω από την οθόνη του, με τη Huawei να ακολουθεί μια παρόμοια τακτική όπως με τη σειρά Mate 10.

Η σειρά P της Huawei διακρίνεται για τις δυνατότητες που παρέχει στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, με το φετινό μοντέλο να μην αποτελεί εξαίρεση. Μια νέα συνεργασία με τη Leica είναι ένα ασφαλές στοίχημα, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Huawei σκέφτεται να εξοπλίσει ένα από τα μοντέλα της με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος. Το σίγουρ είναι ότι όλες οι απορίες μας θα λυθούν στις 27 Μαρτίου όταν και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της Huawei.