Και η OnePlus θα μας απασχολήσει αυτό το μήνα με κάποια νέα ανακοίνωση, με την κινεζική εταιρεία να ανακοινώνει ότι τα δύο της νέα smartphone, τα OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro, θα ανακοινωθούν στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Ινδία ενώ δύο εβδομάδες μετά και συγκεκριμένα στις 10 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί και το ευρωπαϊκό λανσάρισμα με αντίστοιχη παρουσίαση στο Λονδίνο. Η πρόσκληση που έχει στείλει η OnePlus σε ηλεκτρονικά μέσα, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η οθόνες των νέων κινητών θα διαθέτουν και στις δύο περιπτώσεις ρυθμό ανανέωσης 90Hz, κάτι που στην προηγούμενη γενιά ίσχυε μόνο για το Pro μοντέλο.

Διάβασε επίσης: Το Spotify θα ελέγχει πλέον τα μέλη της οικογένειας τα οποία κάνουν χρήση της συνδρομής.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, θεωρείται σίγουρο ότι τουλάχιστον η Pro έκδοση θα ενσωματώνει την τελευταία πρόταση στα chipset από την Qualcomm, τον Snapdragon 855+, μια λύση που ενσωματώνουν όλες οι τελευταίες ναυαρχίδες στο χώρο του Android.

Η παρουσίαση της OnePlus θα ξεκινήσει στις 17:30 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από το λογαριασμό της εταιρείας στο YouTube

Trends που μπορεί να σε ενδιαφέρουν