Με επίσημη πρόσκληση που απέστειλε η Samsung σε μερίδα δημοσιογράφων, ανακοινώνει και επίσημα ότι η παρουσίαση νέων προϊόντων της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

Η παρουσίαση θα γίνει στα πλαίσια της μεγαλύτερης έκθεσης κινητής τηλεφωνίας, του Mobile World Congress, όπου πολλές φορές στο παρελθόν η Samsung έχει παρουσιάσει κάποια νέα έκδοση του Galaxy S. Όπως όμως διακρίνεται και στη φωτογραφία, ο σταρ της παρουσίασης δεν θα είναι το Galaxy S8 αλλά ένα τουλάχιστον tablet, πιθανότατα το Galaxy Tab S3. Έτσι η κορεατική εταιρεία φαίνεται να επιλέγει την MWC για να ανανεώσει τη σειρά tablet, με άλλες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στα σχέδια της Samsung βρίσκεται και ο διάδοχος του Galaxy Tab Pro S, του υβριδικού συστήματος με Windows 10 που μπορεί να μεταμορφωθεί από tablet σε έναν ικανότατο φορητό υπολογιστή.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι η Samsung δε θα παρουσιάσει το Galaxy S8 στη συγκεκριμένη παρουσίαση, με τα αποκαλυπτήρια να γίνονται με βάση τις πληροφορίες στα τέλη του επόμενου μήνα. Όμως πληροφορίες από την Κορέα αναφέρουν ότι η Samsung θα προχωρήσει στην προβολή ενός μικρού βίντεο το οποίο θα δίνει μια πρώτη γεύση από την επόμενη της ναυαρχίδα.